Ballina Autorët Postime nga Filozofia

Filozofia

629 POSTIME 0 KOMENTET

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Njeriun e kontrollojnë gjërat të cilat e shqetësojnë atë!

Shumë mësime vazhdimisht kanë treguar se si njeriu është i kontrolluar nga ato gjëra që e shqetësojnë atë. Çdo gjë që na shqetëson dhe...