Artikuj

Ballina Artikuj Faqe 18

Ju thërret vetëm kur dehet? Ja çfarë do të thotë kjo!

0

Kur mendoni për alkoolin, një nga gjërat me të cilat zakonisht e lidhni është ndershmëria. Gjithmonë keni pasur mendimin se njerëzit janë gjithmonë më të ndershëm kur janë të dehur.

Jam 38 vjeçare, beqare dhe e lumtur!

0

Unë jam 38 vjeç, ende beqare, dhe kam qenë beqare – përveç disa ndërhyrjeve të shkurtra – për pjesën më të madhe të jetës sime si e rritur.

10 arsye që tregojnë se t’i besosh fesë është marrëzi!

0

 

Spiritualiteti mund të jetë i rëndësishëm, por fetë? Jo dhe aq shumë.

5 gjërat që i bëni për shkak të ankthit, pa qenë të vetdijshëm për këtë!

0

Nëse jeni duke trajtuar ankthin, ju e dini shumë mirë se ai mund të jetë i keq dhe e dini se sa sfiduese mund të jetë jetesa me të.

Bukuria e brendshme: çfarë do të thotë kjo në të vërtetë?

0
Close up portrait of beautiful young black woman smiling outdoors

Bukuria e brendshme është një term që ju e keni dëgjuar ndoshta në një milion raste të ndryshme, duke pyetur fshehurazi se çfarë kuptojnë njerëzit me të.

Mos e mirëprisni rikthimin e dikujt që ju lëndoi vetëm sepse ndiheni të vetmuar!

0

Sa herë e keni injoruar atë ndjeshmërin në bark kur ju ka thënë që nuk duhet të bëni diçka, vetëm për ta bërë atë sidoqoftë?

Diqka të tillë sikur kthimit i përgjigjeve kur ai ju shkruan apo ju thërret?

Shenjat që tregojnë se partneri po ju mashtron!

0

 

Të flesh me dikë tjetër kur je në një lidhje është padrejtësisht e tmerrshme, por si krahasohet një lidhje emocionale me një lidhje fizike?

Njerëzit që pëlqejnë të rrijn vetëm kanë personalitet më të fortë!

0

Shoqërisë i pëlqen ti pikturojë njerëzit e vetmuar si të trishtuar. Por e vërteta është se këta njerëz janë shumë të lumtur duke qëndruar vetëm.

Dëshifrimi i popullaritetit!

0

Si adoleshentë, shumë prej nesh kanë shpenzuar shumë kohë duke u përpjekur për të deshifruar popullaritetin. Por popullariteti vazhdon të na ndikojë edhe në moshën e rritur. Pra, çfarë çon në popullaritet, dhe a ka rëndësi të qenit popullor?

Sa para nevojiten për të qenë të lumtur?

0

Lumturia është një gjendje elektrizuese dhe e pakapshme. Filozofë, teologë, psikologë, madje edhe ekonomistë kanë kohë që kërkojnë ta përcaktojnë atë. Dhe që nga vitet 1990, një degë e tërë e psikologjisë – psikologjia pozitive – është përkushtuar që ta mbështesë atë për muri. Më shumë sesa thjesht humor pozitiv, lumturia është një gjendje e mirëqenies që nënkupton të jetosh një jetë të mirë, një jetë me plotë kuptim dhe kënaqësi.

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

“Nervat e grave” nga Dritëro Agolli

Mbyllni dyert e portat, ju gra e vajza të brishta, Shtrihuni pak dhe puthni jastëkët në faqe, Ju jini vërtet me nerva të gjitha. Më pritni, do...