Paragrafe nga Libri

Ballina Paragrafe nga Libri Faqe 11

Paragraf i shkëputur nga “Harku i Triumfit”

0

“Ti kurrë s’ke dashur të më kesh të tërën. Ndoshta këtë ti nuk e di as vetë. Gjithnjë ekzistonte diçka në këtë mes, që mbetej e kyçur për mua. Dhe unë s’mund të futesha kurrë e tëra brenda. E dëshiroja! Ah, sa e dëshiroja këtë ! Por gjithmonë dukej sikur ti do të më ikje nga çasti në çast. Kurrë nuk kam qenë e sigurt.

30 shprehjet më të bukura nga “Kafka në breg”

0
  1. Nuk ka rëndësi se sa larg vrapon. Largësia mund të mos zgjidhë gjë.

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Fragmente nga kryeveprat e letërsisë!

“Ajo ishte në atë momentin kritik kur një grua fillon të pendohet që i ka qëndruar besnike një burri të cilin nuk e ka...