Shkrime Autoriale

Ballina Shkrime Autoriale Faqe 3

Lidhjet e gabuara janë përgatitje për dashurinë e vërtetë!

0

Ndonjëherë hapeni rreth probleme tuaja me dikë, sepse ndjeni dhe besoni se ai person është ndryshe dhe mbase këtë herë nuk do t’jua thyejnë zemrën, si dhe do t’ju japin dashurinë që meritoni. Kështu që e merrni përsipër rrezikun dhe hapeni për gjithçka me të, edhe për ato që nuk ia keni thënë askujt, për shkak të frikës së paragjykimit dhe përbuzjes.

Një baba i vërtetë nuk ai që vetëm i paguan faturat, por që e di se familja është e para!

0

Secili burr mund të bëhet baba. Secili njeri mund të krijojë jetën. Sidoqoftë, duhet dikush i veçantë për të ushqyer, formuar dhe dashuruar atë jetë.

Mos e humb shpresën: dashuria e vërtetë do të të gjejë!

0

 

A do ta gjej ndonjëherë “Atë?” A do ta gjej ndonjëherë shokun tim të shpirtit? Personin tim të përhershëm? A ekzistojnë edhe shokët e shpirtit?

Bini në dashuri me dikë që ju bën të qeshni me lot!

0

 

Njerëzit bien në dashuri për shumë arsye. Ndonjëherë ata bien në dashuri sepse ndjehen të kuptuar dhe të pranuar. Ndonjëherë ata bien në dashuri sepse kanë gjetur dikë që i bën ata të ndjehen sikur e njohin atë gjithë jetën e tyre. Ndonjëherë ata bien në dashuri sepse mendojnë se zemrat e tyre sinkronizohen. Dhe nganjëherë sepse ata ndjehen të lirë të jenë saktësisht ata që janë para atij personi tjetër.

Nuk kam frikë nga vetmia. Kam frikë nga kjo dashuria moderne!

0

 

Kam kaluar shumë gjëra në jetë. Pra, është e sigurt të themi se kam përjetuar një sasi të mirë drame në jetën time. Unë kam ngecur në marrëdhënie toksike, u kam dhënë shanse njerëzve që më tradhtuan, kam qenë miq me njerëz që më zhgënjyen. Unë kam dashur njerëz që nuk e merituan jetën time.

Pse marrëdhëniet moderne janë kaq të palumtura…?

0

Pse është kaq e vështirë të mbash një marrëdhënie në ditët e sotme? Pse njerëzit janë bërë ‘të paaftë’ për lidhje afatgjata? Mos vallë, kemi harruar se si dashurohet? Ose më keq akoma, mos vallë, nuk e dimë çfarë është dashuria?

Burri i vërtetë e kupton se një grua është e mjaftueshme!

0

 

Fatkeqësisht, ka shumë njerëz që ende gabojnë besojnë se burrat e vërtetë janë ata që nuk e lejojnë veten të angazhohen vetëm për një grua. Ata mendojnë se burrat e vërtetë janë ata që takohen me gra të shumta në të njëjtën kohë.

Një grua e fortë kur njëherë ju jep lamtumirën, ajo do të shkojë përgjithmonë!

0

Nga Stephanie Reeds

Një grua e fortë do të jetë mbështetëse e juaja. Ajo do të u’a kap dorën fort dhe pastaj do të vrapoj bashkë me juve në stuhi. Ajo do t’i përballojë edhe testet më të vështira që i bën jeta. Secilën pengesë ajo e përqafon dhe e sheh si një mënyrë për të mësuar diçka të re. Ajo do ta dorëzojë veten e saj krejtësisht tek ju.

Ti nuk lexon…

0

Ti ha, pi, vishesh, mbathesh, zbavitesh. Por nuk je i qetë. Nuk ndjehesh i lumtur. Ke ankesa. Nuk të rreh mirë zemra. Nuk të mbushet mushkëria. Nuk e shijon dhe nuk e tret si duhet ushqimin. Mirë të bëhet. Do vuash derisa të vdesësh. Sepse ti nuk lexon.

Si ty, asnjë, asnjëherë!

0

Nuk ngjan me asnjë kalimtar të rastësishëm, as me ndonjë mik, nuk ke asnjë të përbashkët me askënd, ti je tmerrësisht ti, në gjithckanë tënde, e vetmja e përbashkët me botën është rruga që ti shkel. Edhe ata që të kalojnë përbri ti i bën të duken të gjithë njësoj, ti je ndryshe sepse të tillë të bëj unë!

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

IKA…

Ika dhe atëher' kur më than rri. Ata që më than rri kur ika nuk ishin më aty, As edhe një telefonatë, mesazh, kartolinë nuk vie shprehje...