Thënie

Ballina Thënie

Asnjë postim për tu shfaqur

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Dy dashuritë e mëdha të Kemal Ataturkut: Atdheu dhe Fikrije Hanim!

  Mustafa Kemal Ataturk, ashtu si çdo burrë i pashëm, ka qenë gjithnjë në vëmendje të femrave. I pasionuar pas leximit dhe shkrimit, i besoi...

Thënie nga Erich Fromm!