Thënie

Ballina Thënie Faqe 4

Thënie mbi dashurinë suksesin dhe vuajtjen!

0

“Ne e pranojmë dashurinë të cilën mendojm se e meritojm.” – Stephen Chbosky

Shprehje të bukura që do të ju mbushin me optimizëm!

0

“Ndoshta gabimi më i madh që kam bërë në të shkuarën, ka qenë të besoja se dashuria kishte të bënte me gjetjen e njeriut të duhur. Në të vërtetë, dashuria ka të bëjë me shndërrimin në njeriun e duhur. Mos kërko për personin, me të cilin do të kalosh jetën. Bëhu personi me të cilin do ta kalosh jetën tënde”. – Neil Strauss

10+ thënie nga Ralph Waldo Emerson!

0

“Njëra ndër bekimet e miqësisë së vjetër është se me ta mund të bësh edhe budallallëqe.”

20+ thënie nga Platoni!

0

“Ne me lehtësi mund ta falim një fëmijë që ka frikë nga errësira; tragjedia e vërtetë e jetës është kur i rrituri ka frikë nga drita.”

Disa nga thëniet më të mira nga Friedrich Nietzsche!

0

“Nuk jam i hidhëruar me ju sepse më keni gënjyer, jam i mërzitur sepse nga tani e tutje nuk mund të ju besojë më.”

Shprehje nga kryevepra “Arti i luftës”, Sun Tzu

0

“Paraqitu i dobët kur je i fortë, dhe i fortë kur je i dobët.”

20+ thënie motivuese!

0

“Përrallat janë të vërteta: jo vetëm sepse na tregojnë që dragonjtë ekzistojnë, por sepse ata mund të mposhten.” – Neil Gaiman

15+ thënie mbi jetën!

0

“Të jetosh është shumë e rrallë. Shumica e njerëzve vetëm ekzistojnë. Kjo është e gjitha.”
– Oscar Wilde

Fragmente nga Osho!

0

“Nëse e doni një lule, mos e këpusni atë. Sepse nëse e këpusni ajo do të vdesë dhe do të pushojë së qenuri ajo që ju e donit. Prandaj nëse e do një lule, lëre të ekzistojë. Dashuria nuk ka të bëjë me posedim. Ajo ka të bëjë me vlerësim.”

25 thënie ndriçuese nga Buda, të cilat do të u’a ndryshojnë pikëpamjen ndaj jetës!

0

Nëse keni dashur t’i keni shprehjet më të bukura të Buddhas në një artikull të vetëm, atëherë ky postim të ju pëlqejë.

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Shprehjet më të bukura nga Kafka, Nietzche, Hygo dhe Marquez

Friedrich Nietzsche, “Përtej së mirës dhe së keqes” “Është çnjerëzore të bekosh atje ku dikush mallkon.” “Në lavdërim ka më shumë shkelje se në qortim.” “Krishtërimi i...