“Në të vërtetë, feja i ka bindur njerëzit se në qiell jeton një njeri i padukshëm, i cili e sheh çdo veprim që ti e bën, secilin minutë të secilës ditë. Dhe ky njeri i veçantë e ka nje listë të veçantë me dhjetë gjëra të cilat ai nuk dëshiron që ti bësh.

Dhe nëse e bën njërën nga këta dhjetë gjëra, ai e ka një vend të veçantë, përplot me zjarr dhe tym, tortura dhe dhimbje, në të cilin vend ai do të ju dërgoj juve për të jetuar, për të vuajtur, për tu djegur, për të ulëritur dhe mbytur dhe qarë përgjithmonë, përgjithmonë.

Por, ai ju do. Ai ju do dhe ai ka nevojë për para! Ai gjithmonë ka nevojë për para. Ai është i gjithpushtetshëm, i përkryer, i gjithdijshëm mirëpo, disi ai nuk mund ti bëjë ballë parasë.”

– George Carlin

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu