SHARE

E kuptoni se jeni të dashuruar atëherë kur nuk mund të flini, sepse e dini që realiteti tani është më i bukur se ëndërrat.

Dr. Seuss

Theodor Seuss Geisel (2 mars, 1904 – 24 shtator, 1991) ishte shkrimtar amerikan, botues, animator dhe artist i njohur më së shumti për librat e tij për fëmijë. Librat e tij janë përkthyer në 20 gjuhë dhe janë shitur në 600 milion kopje.