SHARE

Në realitet shpresa është me keqja nga të gjitha, sepse ajo e zgjatë vuajtjen e njeriut.

– Friedrich Nietzsche

————————————————————————————————————-
>Filozofia.al është krijuar me qëllimin që të ushqejë mendjet e thella, me shkrime dhe mendime filozofike nga mendimtarë të mëdhenjë. Gjithashtu njëri ndër qëllimet tona është edhe nxitja e mendimit filozofik shqiptar. Të gjithë ju që shkruani, filozofia.al ka hapësirë të veçantë edhe për ju.<