SHARE

Sa më lart që ngjitemi aq më të vegjël u dukemi atyre që nuk mund të fluturojnë.

-Friedrich Nietzsche

_______________________________________________________
>Filozofia.al është krijuar me qëllimin që të ushqejë mendjet e thella, me shkrime dhe mendime filozofike nga mendimtarë të mëdhenjë. Gjithashtu njëri ndër qëllimet tona është edhe nxitja e mendimit filozofik shqiptar. Të gjithë ju që shkruani, filozofia.al ka hapësirë të veçantë edhe për ju.<