SHARE

Dëgjoni mirë, nuk ekziston një luftë që i jep fund të gjitha luftërave.

– Haruki Murakami

_______________________________

Haruki Murakami lindi më 12 janar, 1949 në Kyoto – Japoni. Ai është shkrimtar, librat e të cilit janë të përkthyera në mbi 50 gjuhë dhe të shitura në miliona kopje. Steven Poole nga “The Guardian” e ka cilësuar Murakamin “si njëri ndër novelistët më të mëdhenjë botërorë ende gjallë.