SHARE

– “Mendoje sa më dashuron” – pëshpëriti ajo. “Nuk të kërkoj të më duash gjithmonë kështu, si tani, por të kërkoj ta kujtosh” fliste ajo duke lotuar.

– “Do të jem njeri tjetër një ditë, por diku thellë brenda meje, gjithmonë do të ekzistojë ky personi që jam sonte”

– F. Scott Fitzgerald, “Magnetism”
_____________________________

Francis Scott Key Fitzgerald (24 shtator, 1896 – 21 dhjetor, 1940) ishte novelist dhe shkrimtar amerikan. Ai tani konsiderohet si njëri ndër shkrimtarët më të mëdhenjë Amerikanë të shekullit të XX-të.