SHARE

Interpretimi i një budallai për atë që thotë një i mençur nuk mund të jetë kurrë i sakt, sepse budallai atë që e dëgjon, në mënyrë të pavetëdijshme e kthen në atë që mund ta marr vesh.

– Bertrand Russell, “Një histori i filozofisë perëndimore.
____________________________
Bertrand Russell (18 maj, 1872 – 2 shkurt, 1970), ishte filozof, matematikan, shkrimtarë dhe aktivist politik anglez dhe gjithashtu laureat për çmimin Nobel