SHARE

Kurdo që e gjeni veten në anën e shumicës, është koha të ndaleni dhe te reformoheni.

– Mark Twain
___________________
Samuel Langhorne Clemens i njohur si Mark Twain, ishte shkrimtar, publikues, ligjërues dhe ndërmarrës amerikan. U lind më 30 nëntor, 1835 në Missouri dhe vdiç 21 prill, 1910 në Connecticut, SHBA. Mes shumë novelave të tij, më të njohurat janë “The Adventures of Tom Saëyer (1876)”, “Adventures of Huckleberry Finn (1885)” etj.