SHARE

Është e vështirë të harrohet dhimbja, por është edhe më e vështirë të kujtohet e mira. Ne nuk kemi vrragë nga lumturia për të treguar. Sa pak mësojmë nga paqja.

– Chuck Palahniuk, “Diary”

Charles Michael “Chuck” Palahniuk (21 shkurt, 1962) është një novelist dhe gazetar i pavarur amerikan. Ai është autor i novelës së njohur dhe të shpërblyer disa herë me çmime “Fight club”, e cila më vonë u bë edhe film me të njejtin emër.