SHARE

Secili njeri i ka sekretet e tij të hidhura, për të cilat bota nuk e di. Shpesh herë ne e quajmë dikë të ftoft, kur në të vërtetë ai është vetëm i mërzitur.

– Henry Wadsworth Longfellow

Henry Wadsworth Longfelloë (27 shkurt, 1807 – 24 mars, 1882) ishte poet dhe mësues Amerikan. Ai ishte gjithashtu amerikani i parë që e përktheu “Komedia Hyjnore”, të Dante Alighieri-t.