SHARE

Mbani larg njerëzit që e nënvlerësojnë ambicien tuaj. Njerëzit e vegjël gjithmonë e bëjnë këtë, por njerëzit vërtetë të mëdhenjë të bëjnë të ndjehesh se edhe ti, gjithashtu, mund të bëhesh i madh.

– Mark Twain

Samuel Langhorne Clemens (30 nëntor, 1835 – 21 prill, 1910) i njohur si Mark Twain, ishte shkrimtar, publikues, ligjërues dhe ndërmarrës amerikan. Mes shumë novelave të tij, më të njohurat janë: “The adventures of Tom Sawyer (1876)”, “Adventures of Huckleberry finn (1885”