SHARE

Përrallat janë më shumë se të vërteta; jo sepse ato na tregojnë që dragonjtë ekzistojnë, por sepse ato na tregojnë që ata mund të mposhten.

– Neil Gaiman, “Coraline”

Neil Richard MacKinnon Gaiman (10 Nëntor, 1960) u lind në Hampshire, Angli. Ai është autor dhe novelist anglez. Në vitin 2013, libri i tij “The Ocean at the End of the Lane” u votua si libri i vitit në Britani të madhe.