SHARE

Nëse e dashuroni dikë, dhurata më e madhe që mund të i’a bëni atij\asaj është prezenca juaj.

– Thich Nhat Hanh

Thích Nhất Hạnh (11 tetor, 1926) është murg budist vietnamez dhe aktivist i paqes. Ai jeton në fashtin Plum, në regjionin verior të Francës dhe udhëton nëpër botë për të mbajtur fjalime. Pas një ekzili të gjatë, atij i’u dha leja për tu rikthyer për të parë ne Vietnam në vitin 2005.