SHARE

Një makinë mund ta bëjë punën e njëqind njerëzve të zakonshëm, por asnjë makinë nuk mund ta bëjë punën e një njeriu të jashtëzakonshëm.

– Elbert Hubbard

Elbert Green Hubbard (19 korrik, 1856 – 7 maj, 1915) ishte filozof amerikan, shkrimtar, publikues dhe artist. Hubbard më së shumti është i njohur si themelusie i “Roycroft”, një komunitet i zanatçinjëve, në Aurorën Lindore, në shtetin e New York – ut.