SHARE

Çdo mëngjes kur i hapi syt e shikoj veten time; Unë, jo ngjarjet, e kam fuqinë ta bëjë veten time të lumtur ose të palumtur sot; Unë mund të zgjedh cila duhet të jetë sot; E djeshmja ka vdekur, e nesërmja ende nuk ka ardhur. Unw e kam vetëm një ditë, të sotmen dhe sot do të bëhem i lumtur.

– Groucho Marx