SHARE

“Është e vërtetë që unë nuk kam shumë ambicie, por duhet të ekzistojë një vend për njerëzit pa ambicie, mendoj një vend më të mirë prej atij që njerëzit zakonisht e rezervojnë.

Si dreqin mundet dikush ta shijojë ngritjen në ora 6.30 në mëngjes nga alarmi i orës, të hidhet jashtë shtratit, të vishet, të ushqehet shpejt, ti laj flokët dhe dhëmbët, të luftojë me trafikun për të shkuar në një vend ku në thelb ju bëni shumë para për dikë tjetër, dhe ju kërkohet të jeni mirënjohës për këtë mundësi?”

– Charles Bukowski