SHARE

Është shumë më mirë të bësh mirë në atë mënyrë që askush të mos dijë asgjë për atë.

– Leo Tolstoy, “Anna Karenina”

Leo Tolstoy ishte shkrimtar rus, i cili vlerësohet si njëri ndër shkrimtarët më të mëdhenjë të të gjitha kohërave. I lindur në një familje aristokrate ruse, ai më se shumti është i njohur për veprat “Lufta dhe Paqja” dhe “Ana Karenina”.