SHARE

Unë rash në dashuri me guximin e saj, me sinqeritetin e saj dhe me vetë respektin ndriçues të saj; dhe këto gjëra të saj unë i besoja edhe sikur e gjithë bota ta kishte dyshimin e egër se ajo nuk ishte e gjitha që duhet të jetë. Unë e dua atë dhe ky është fillimi i gjithçkaje.

– F. Scott Fitzgerald