SHARE

Po unë jam një ëndërrimtar, sepse një ëndërrimtar është dikush që mund ta gjejë rrugën e vet vetëm nga drita e hënës, dhe dënimi i tij është se ai e sheh agimin para pjesës tjetër të botës.

– Oscar Wilde – Dramaturgu, Novelisti dhe Eseisti Irlandez, i cili pas shumë shkrimeve të ndryshme në vitet e 80′, u bë njëri ndër dramaturgët më të famshëm në Londër, në fillim të viteve 90′. U lind më 16 tetor, 1854, në Dublin , Irland dhe vdiq më 30 nëntor, 1900, në Paris.