SHARE

Dashuria e vërtetë gjithmonë e bënë burrin më të mirë, pavarësisht se cila grua e motivon atë.

Alexandre Dumas – (24 qershor, 1802 – 5 dhjetor, 1870) ishte shkrimtar francez, veprat e të cilit janë përkthyer në mbi 100 gjuhë dhe kjo e bënë atë njërin ndër autorët francez më të lexuar. Shumë nga veprat e tij janë bërë edhe filma si “Konti i Monte Kristos”, “Tre Musketerët” etj.