SHARE

Kur dashurojmë, ne gjithmonë përpiqemi të bëhemi më të mirë se sa që jemi, dhe kur ne përpiqemi të bëhemi më të mirë se sa që jemi, çdo gjë rreth nesh bëhet gjithashtu më e mirë.

– Paulo Coelho, “Alkimisti”- Alkimisti është novel e cila për herë të parë është publikuar në vitin 1988. Ky libër është një bestseller ndërkombëtar, i cili deri në dhjetor të vitit 2016 është shitur në 150 milion kopje dhe në 70 gjuhë.