SHARE

Kur dikush beson në vetvete, ai nuk tenton shumë ti bind të tjerët, sepse ai është i kënaqur me veten dhe nuk ka shumë nevojë për aprovimin e të tjerëve. Kur dikush e pranon veten, e gjitha bota e pranon gjithashtu atë.

Lao Tzu – ishte filozof dhe shkrimar antik kinez. Mendohet se Tzu ka jetuar rreth shekullit të VI-të para lindjes së krishtit dhe ishte bashkëkohorë me Konfuçin.