SHARE

E vërteta nuk është diçka që është jashtë dhe duhet zbuluar, por diçka që është brenda dhe duhet kuptuar.

Osho – Bhagwan Shree Rajneesh i njohur ndryshe si Osho, ka lindur më 11 dhjetor 1931 në Indi. Ai ishte lider i lëvizjes “Rajneesh”. Gjatë viteve të 60-ta, ai udhëtoi përgjatë gjithë Indisë si folës publik, ku i kritikonte socializmin, Mahatma Gandhin dhe ortodoksizmin Hindu. Vdiç më 19 janar, 1990 në Indi.