SHARE

Ne kurrë nuk jemi më të pambrojtur ndaj vuajtjes se sa atëherë kur dashurojmë.

– Sigmund Freud (1856 – 1939) – ishte neurolog austriak. Ai u kulifikua si doktor i medicinës në vitin 1881, në Universitetin e Vienës. Në vitin 1938 ai e la Vienën për shkak të përndjekjes së tij nga regjimi Nazist dhe veprimtarin e tij e zhvilloi në ekzil, në Mbretërin e Bashkuar, aty ku edhe vdiq.