SHARE

Mbërthej momentet e lumturisë, dashuro dhe lëri të të dashurojnë! Ky është realiteti i vetëm në botë, çdo gjë tjetër është budallallëk. Kjo është e vetmja gjë për të cilën jemi të interesuar këtu.

Leo Tolstoy – ishte shkrimtar rus, i cili vlerësohet si njëri ndër shkrimtarët më të mëdhenjë të të gjitha kohërave. I lindur në një familje aristokrate ruse, ai më se shumti është i njohur për veprat “Lufta dhe Paqja” dhe “Ana Karenina”.