SHARE

Duke besuar me pasion në diçka që ende nuk e ekziston vërtetë, ne e krijojmë atë. Ajo që nuk ekziston është vetëm diçka që nuk e kemi dëshiruar mjaftueshëm.

Franz Kafka (1883 – 1942) është shkrimtar gjerman – folës i novelave, i cili gjerësisht është i njohur si njëri ndër figurat kryesore të letërsis së shekullit XX-të. Veprat e tij më të njohura janë “Metamorfozat”, “Procesi” dhe “Kështjella”