SHARE

Dashuria nuk qëndron tek vështrimi ngultas te njëri – tjetri, por tek shikimi i përbashkët në drejtimin e njejtë.

– Antoine de Saint-Exupéry, “The Little Prince” – është novel e cila për herë të parë është publikuar në vitin 1943 dhe e cila është vepra më e famshme e aristokratit francez, shkrimtarit dhe poetit Antoine de Saint-Exupéry. Kjo vepër është përkthyer në 250 gjuhë, duke u shitur në 140 milion kopje në gjithë botën. Kjo është njëra ndër librat e publikuar më të shitura në botë.