SHARE

Njeriu më së paku është vetvetja atëherë kur ai flet nga personaliteti i tij. Jepi atij një mask dhe ai do të ta thotë të vertetën.

Oscar Wilde – Dramaturgu, Novelisti dhe Eseisti Irlandez, i cili pas shumë shkrimeve të ndryshme në vitet e 80′, u bë njëri ndër dramaturgët më të famshëm në Londër, në fillim të viteve 90′. U lind më 16 tetor, 1854, në Dublin , Irland dhe vdiq më 30 nëntor, 1900, në Paris.