SHARE

“Mbi të gjitha, çfarë është lumturia? Dashuri, thonë ata. Por dashuria nuk sjell dhe asnjëherë s’ka sjellur lumturi.

Përkundrazi, ajo është një gjendje e vazhdueshme e ankthit, një fushë betejë; ajo është natë pa gjumë, në të cilën, shumicën e kohës e pyesim veten nëse ne jemi duke e bërë gjënë e duhur.

Dashuria e vërtetë përbëhet nga ngazëllimi dhe agonia.”

Paulo Coelho