SHARE

Dashuria është si një Pemë: ajo rritet nga vetvetja thellë në qënjen tonë dhe vazhdon të lulëzojë mbi një zemër. Një fakt i pashpjegueshëm rreth saj është se dashuria sa më e verbër që është, aq më këmbëngulëse është ajo. Ajo kurrë nuk është me e fortë se sa atëherë kur është plotësisht e paarsyeshme.

Viktor Hygo, “The Hunchback of Notre – Dame”