SHARE

“Shpesh herë një djalë dëshiron të jetë vetëm dhe një vajzë dëshiron të jetë vetëm gjithashtu dhe nëse ata e duan njëri tjetrin, ata janë xheloz për këtë vetmi tek njëri tjetri.

Por ne dy asnjëherë nuk e kemi ndjerë këtë nevojë. Ne kemi mundur të ndjehemi vetëm kur ishim bashkë, vetëm kundër të tjerëve, por ne kurrë nuk jemi ndjerë të vetmuar dhe kurrë nuk jemi ndjerë të frikësuar kur ishim bashkë.”

Ernest Hemingway, “A Farewell to Arms”