SHARE

Ata që i kontrollojnë pasionet e tyre e bëjnë këtë sepse pasionet e tyra janë mjaftueshëm të dobëta për tu kontrolluar.

William Blake (1757 – 1827) ishte poet anglez dhe piktor, i cili konsiderohet si figur bazë në historinë e poezisë dhe arteve pamore të epokës së romantizimit. Arti i tij pamor nxiti një kritikë artistike të kohës, të cilët Blake-un e konsideruan “si artistin më të madh që ka prodhuar ndonjëherë Britania”.