SHARE

I dua ata që mund të qeshin kur janë në telashe, ata që mund të mbledhin forcë nga ankthi dhe që rriten guximshëm nga reflektimi. Puna e mendjeve të vogla është të zbrapsen, por për ata, zemra e të cilëve është e vendosur dhe ndërgjegja e tyre e pranon sjelljen e tyre, këta, parimet e tyre i ndjekin deri në vdekje.

Leonardo da Vinçi