SHARE

Gjëja më e dhimbshme është humbja e vetes duke e dashur dikë tepër shumë dhe në këtë mënyrë duke harruar se edhe ju jeni të veçantë.

Ernest Hemingway, “Men Without Women” është koleksioni i dytë i tregimeve të shkurtëra, të botuara në vitin 1927. Ky vëllim përmban katërmbëdhjetë tregime, dhjetë të cilat janë publikuar paraprakisht në revista. Disa nga tregimet brenda këtij koleksioni konsiderohen si veprat më të mira të Hemigway.