SHARE

Optimizmi është strategjia për ta bërë të ardhmen më të mirë, sepse përderisa ti nuk beson se e ardhmja mund të jetë më e mirë, vështirë se do të ngrihesh dhe ti marrësh përgjegjësit për ta bërë atë të tillë.

Naom Chomsky – (1928) është një filozof amerikan,gjuhëtar, aktivist politik, historian dhe kritik shoqërorë, shpesherë i përshkruar si babai i gjuhës moderne.