SHARE

“Të dua, pa e ditur si, ose kur, ose nga. Të dua thjeshtë, pa probleme dhe krenari: Të dua në këtë mënyrë sepse nuk e di asnjë mënyrë tjetër për të dashuruar përveç kësaj, në të cilën nuk ka Unë ose Ti dhe kjo mënyrë është aq intime, sa që dorë juaj mbi krahërorin tim, është dora ime.

Aq intime sa që kur unë bie në gjumë, ti i mbyllë syt.”

– Pablo Neruda, “100 Love Sonnets”