SHARE

Dhe kur stuhia të ketë përfunduar, ju nuk do ta kujtoni më se si ia arritët të kalonit nëpër të, si ia arritët të mbijetonit. Ju madje nuk do të jeni të sigurt nëse stuhia ka përfunduar. Mirëpo, një gjë është e sigurt. Kur të dilni nga stuhia, ju nuk do të jeni më personi i njejtë me atë që ishit kur keni hyrë.

Haruki Murakami