SHARE

Atëherë kur ju e gjeni dikë tek i cili e ndjeni se mund ta zbrazni shpirtin tuaj, ju ndaloni e tronditur nga fjalët që i shprehni – ato janë aq të pafuqishme, aq të shëmtuara, të pakuptimta dhe të ndryshkura nga mbajtja për një kohë të gjatë, në një errësirë të imët brenda vetes.

Sylvia Plath, “The Unabridged Journals of Sylvia Plath”