SHARE

Vetëm ata që do të rrezikojnë për të shkuar shumë larg, mund ta dijn sa larg mund të shkohet.

T.S. Eliot (1888 – 1965) ishte eseise britanez, dramturg, publikues, dhe gjithashtu njëri ndër poetët më të mëdhenjë të shekullit XX. Ai u largua nga vendi i tij i lindjes, Amerika dhe shkoi në Angli në vitin 1914, në moshën 25 vjeçare, ku edhe punoi dhe u martua. Në moshën 39 vjeçare, në vitin 1927, ai hoqi dorë nga shtetësia amerikane.