SHARE

Duhet të ketë më shumë sinqeritet dhe zemër në mardhëniet shoqërore, më shumë qetësi dhe thjeshtësi në ndërveprimet tona. Bëhu i ashpër kur je nervoz, qesh kur diçka është qesharake dhe përgjigju kur të pyesin.

– Anton Chekhov (1860 – 1904) – ishte dramaturg rus dhe shkrimtar i tregimeve të shkurtëra, i cili konsiderohet se është njëri ndër shkrimtarët më mëdhënjë në histori, të trillerëve të shkurtë. Ai me profesion ishte mjek dhe në një rast ishte shprehur: “Mjekësia është gruaja ime e ligjshme, ndërsa letërsia është ajo e fshehta”