SHARE

Kur dashuron, ti dëshiron të bësh gjëra për të. Ti dëshiron të sakrifikosh për të. Ti dëshiron të shërbesh për të.

Ernest Hemingway, “A Farewell to Arms” është një novel e shkruar gjatë kampanjës italiane të Luftës së Parë Botërore. I publikuar në vitin 1929, ky libër tregon për një mardhënie dashurie mes emigrantëve amerikan Henry dhe Catherine Barkley në sfondin e zhvillimeve të luftës së parë botërore.