SHARE

Ajo që ka rëndësi në një martësë të lumtur nuk ka të bëjë shumë me atë se sa pajtueshmëri keni mes vete, por se si ia bëni me papajtueshmëritë.

Leo Tolsoy – ishte shkrimtar rus, i cili vlerësohet si njëri ndër shkrimtarët më të mëdhenjë të të gjitha kohërave. I lindur në një familje aristokrate ruse, ai më se shumti është i njohur për veprat “Lufta dhe Paqja” dhe “Ana Karenina”.