SHARE

Fjalët kanë forcë magjike. Ato mund ta sjellin lumturinë më të madhe por edhe dëshpërimin më të thellë, ato mund ta transferojnë njohjen nga profesori tek studenti; fjalët ia mundësojnë oratorit të ndikojë tek audienca e tij dhe ta diktojë vendimin e tij. Fjalët janë të afta ti zgjojnë edhe emocionet më të forta dhe ti nxisin gjithë veprimet njerëzore.

Sigmund Freud