SHARE

Vuatja ka qenë më e forta nga të gjitha mësimet e tjera dhe më ka mësuar ta kuptoj se si duhet të jetë zemra e juaj. Kam qenë i kërrusur dhe i thyer, por – shpresoj – brenda një gjendje më të mirë.

Charles Dickens, “Great Expectations” për herë të parë si Novel është publikuar në vitin 1861. Kjo vepër është plot varfëri ekstreme të imagjinuar, anije me të burgosur dhe luftë deri në vdekje.